Vorige Artikel 3 van 3 Volgende

Kristal - Polychroom Jaspis

€ 64,95 (inclusief 21% BTW)
Aantal

Polychroom Jaspis zorgt voor harmonie tussen lichaam en geest. Hij helpt je de waarheid te spreken, maakt je minder egoïstisch en verhoogt verdraagzaamheid. Deze steen helpt je beter te aarden.

Polychroom Jaspis helpt je beter te aarden waardoor je je spiritueel kunt verdiepen en de oorzaken van zielsblokkades en verkrampingen zullen je duidelijk worden. Hij helpt je de juiste keuzes te maken, sterkt de geest en verdrijft negatieve gedachten. Dit is een voedende steen die steun biedt in tijden van stress en die alle aspecten van het leven verenigt. Polychroomjaspis bevordert sjamanistische reizen, pendelen en het herinneren van dromen. Hij biedt bescherming en verwijdert negatieve energie, reinigt de chakra’s en de aura en versterkt het immuunsysteem. Jaspis brengt je in balans en maakt je vastberaden. Hij geeft moed om moeilijke problemen aan te pakken. Goed bij elektrosmog, straling, langdurige ziekte, geslachtsorganen en de spijsvertering. Hij helpt bij maagpijn, gal-, lever- en nierproblemen. Polychroom Jaspis werkt beschermend in de eerste drie maanden van de zwangerschap, helpt bij misselijkheid en geeft verlichting bij de bevalling. Goed bij blaasontsteking, epilepsie, galstenen, anorexia nervosa, boulimia en bij prostaatklachten.

De Eeuwige vlam staat symbool voor de verbinding met het hogere door het licht (de vlam) in je hart blijf of wordt je bewust van dit licht.

15 x 12 cm
ca 1142 gr

Prijs( 64,95) is incl verzendkosten binnen Nederland

Wil je deze steen bestellen stuur een mail naar info@engelenomjeheen.nl