Engelen om je heen

Mijn boek…

beschrijft bijzondere ervaringen en ontmoetingen van de auteur met engelen, gidsen en lichtmeesters. Zij geeft inzicht in haar eigen leven als hooggevoelige en beschrijft hoe zij haar mediamieke gaven heeft ontwikkeld. Daar haar eigen pad te beschrijven, geeft de auteur inzichten en verklaringen en maakt zij de engelen zichtbaar voor de lezer. Hiermee deelt zij haar hoogste pieken en diepste dalen.

Joke beschrijft op een laagdrempelige manier situaties uit het leven van hoog gevoeligen, de worsteling van ouders van nieuwetijds kinderen, over engelmensen/kinderen en het diep ontroerende verhaal van een stervensbegeleiding. Alle hoofdstukken worden afgesloten met prachtige meditaties of overdenkingen. De lezer zal herkenning, rust en handreikingen uit de inhoud halen.

Met dit boek wil de auteur onderwerpen uit de sfeer van spiritualiteit halen en ze en plek geven in een nieuwe lifestyle.

 

Het boek is vanaf heden te bestellen bij: 

<a href="http://www.boekenbestellen.nl/shop/winkelwagen/add/1/25725/1" target="_blank" rel="nofollow"><img src="http://www.boekenbestellen.nl/open-social/website/buynow/btn_buynow_b_blue.png" border="0" style="cursor:pointer"></a>

Quotes:

Een 10 met een griffel! Dit boek moet toch absoluut uitgegeven gaan worden, deze boodschappen en deze informatie moeten verspreid worden!

Ik kon het manuscript niet meer weg leggen moest het in 1x uitlezen.....

Het heeft me tot nadenken gezet, ik heb helemaal niets met deze materie maar nu....

Het heeft me enorm geholpen, ik heb een keus gemaakt voor mezelf....

Ik moest zo verschrikkelijk huilen, zo mooi is het verhaal over de dood is geen einde.....

 

Prijs is 18,95 en dit is excl verzendkosten.

Wil je Engelen om j eheen bestellen klik dan op ondersaande link

https://www.boekenbestellen.nl/boek/engelen-om-je-heen/9789082856606