Daar stond hij dan, een paar jaar geleden in de deur opening, een grote witte engel. Een enorm licht dat hij uitstraalde. Zijn komst was niet voor niets, de bedoeling was om een speciale Witte engel remedie te gaan maken. Hij heeft mij verteld  welke edelstenen ik moest gebruiken. Ook stuurde hij mij naar de winkel waar ik deze edelsteen moest kopen. Welke bloesem erin moest en waar de remedie voor gebruikt kan worden, Zuiverheid, duidelijkheid, daadkracht! Dit is de werking van deze prachtige remedie. Ik gebruik deze druppels als dit nodig is ook en het werkt fantastisch!

Een jaar later werd er door Aratsengel Rafaël en Michaël aangegeven hoe ik de druppels op hun enrgie afgestemd kon maken.

 • Witte engel (Ischmaël ) druppels
  Witte engel (Ischmaël ) druppels

  Op aanwijzing van Witte engel, Ischamaël, heb ik deze druppels gemaakt. Hij heeft precies aangegeven welke edelstenen, zelfs waar ik deze moest gaan kopen, en welke bloesems ik moest gebruiken. De druppels zijn al door veel…

 • Aartsengel Rafaël druppels
  Aartsengel Rafaël druppels

  Aartsengel Rafaël druppels zorgen voor heling waar nodig is.
  De druppels geven helderheid en inzicht. Dit kan in het nu of uit een vorig leven zijn.
  De druppels kunnen voor emotionele en lichamelijk verbetering zorgen waarneer er…

 • Aartsengel Michaël spray
  Aartsengel Michaël spray

  Deze spray is handig om de ruimte of omgeving te sprayen zodat deze weer vrij is van energieën die daar niet horen. Of in de aura ( het energieveld om ons heen) te sprayen. Ook makkelijk om in de mond te sprayen inplaats van het…

 • Aartsengel Michaël druppels
  Aartsengel Michaël druppels

  Aartsengel Michaël druppels helpen je bij een goed contact met de aarde en bescherming. Ook helpen ze je bij het loslaten van emoties. En helpen je herinneren wie je werkelijk bent!

  Aartsengel Michaël remedie is een mix van…