Een kristal is voor mij meer dan alleen maar een voorwerp, het zijn levende wezens met prachtige energieën. De energie van een kristal is in deze tijd vele malen sterker omdat wij als mens hier nu klaar voor zijn. Werken met kristallen is en toegevoegde waarde in mijn leven. Ze kunnen mij raken in schoonheid maar ook in kracht, liefde, dienstbaarheid en de helende kracht die zij bezitten. Een kristal zoekt jou uit en niet andersom, iets in jou zegt dat je een bepaald kristal wilt hebben. Het kristal zend iets uit waardoor jij geraakt bent om het kristal te kopen. Na aanschaf is het goed om je kristal goed te bekijken.Na een tijdje kun je veranderingen waarnemen in je kristal. Deze prachtige verschijningen, de veranderingen het zijn prachtige bewijzen dat de kristallen met ons samen willen werken. Trillingen, frequenties, tonen, leylijnen, Atlantis, Lemurië, Egypte, Engelen, Deva´s en lichtmeesters, moeder Aarde, vader God het zijn woorden/energieën waar vanuit de kristallen en in samenwerking ´met´ graag willen werken. We gaan steeds meer met kristallen werken, onze instrumenten vanuit de tijd van Atlantis, Lemurië en Egypte. De coderingen worden vrijgegeven, de opgeslagen kennis wordt weer overgedragen aan hen die hier voor open staan.

De kristallen hebben mij geleerd dat ieder kristal zijn/haar eigen unieke werking heeft afgestemd op de persoon waar het mee samen gaat werken. De werking zal daarom individueel werken en niet meer zoals we altijd gedacht hebben voor iedereen het zelfde. Daarom is een kristal heel persoonlijk en is het goed om de informatie die zij bezitten te ontvangen. Dit doe je door een goed contact op te bouwen met je kristal en regelmatig te gaan zitten met je kristal in je handen. Ervaar, dit kan voelen, weten, horen of doormiddel van zien wat jou kristal je wilt zeggen, waar kan/wil dit kristal je bij helpen. Door de veranderingen in je kristal kun je zien hoe jouw innerlijke processen verlopen.

 

 • Engel - Opaliet
  Engel - Opaliet

  Opaliet brengt je weer terug naar je ware licht.... verbind je met de engelen en de lichtrijken.Opaliet is voor mij het ultieme licht wat we zijn en helpt je om je hier weer bewust van te worden.

  Opaliet werkt verlichtend,…

  € 39,50
 • Kristal - Labradoriet
  Kristal - Labradoriet

  Labradoriet is een zeer beschermende en mystieke steen die het bewustzijn verhoogt en die een krachtveld door de aura heen creëert en deze beschermt en sterkt. Hij helpt projecties van anderen af te buigen en zorgt dat anderen…

  € 59,99
 • Kristal - Polychroom Jaspis
  Kristal - Polychroom Jaspis

  Polychroom Jaspis zorgt voor harmonie tussen lichaam en geest. Hij helpt je de waarheid te spreken, maakt je minder egoïstisch en verhoogt verdraagzaamheid. Deze steen helpt je beter te aarden.

  Polychroom Jaspis helpt je beter…

  € 64,95