Mijn boeken…Engelen om je heen en Engelen en meer

beschrijft bijzondere ervaringen en ontmoetingen van de auteur met engelen, gidsen en lichtmeesters. Zij geeft inzicht in haar eigen leven als hooggevoelige en beschrijft hoe zij haar mediamieke gaven heeft ontwikkeld. Daar haar eigen pad te beschrijven, geeft de auteur inzichten en verklaringen en maakt zij de engelen zichtbaar voor de lezer. Hiermee deelt zij haar hoogste pieken en diepste dalen.

Joke beschrijft op een laagdrempelige manier situaties uit het leven van hoog gevoeligen, de worsteling van ouders van nieuwetijds kinderen, over engelmensen/kinderen en het diep ontroerende verhaal van een stervensbegeleiding. Alle hoofdstukken worden afgesloten met prachtige meditaties of overdenkingen. De lezer zal herkenning, rust en handreikingen uit de inhoud halen.

Met dit boek wil de auteur onderwerpen uit de sfeer van spiritualiteit halen en ze en plek geven in een nieuwe lifestyle.


Het boek is vanaf heden te bestellen bij: 

https://www.boekenbestellen.nl/boek/engelen-om-je-heen/9789082856606

Alle boekenwinkels
ISBNR 9789082856606

Prijs € 19,95

 

 

Surrounded by Angels describes the authors meeting with the angels, guides and ascended angels and the special experiences that came with this. She gives an insight into her own life as a highly sensitive person and describes how she has developed her psychic gift.  The author gives insights and explanations as she describes her own journey, the highs and lows, which makes the angels visible to the reader.

Joke describes in an easy to read way the life experiences of other highly sensitive people with whom she has been in contact, their struggle, the experiences of parents of new age children, angel people/children and the deeply moving story of terminal illness. This book will give recognition, peace and guidance to its readers.

In the book, the themes of spirituality will be addressed and given a place within a new lifestyle choice.

Surrounded by angels paperback and e-book  buy on Amazone.com

 

Quotes:

Een 10 met een griffel! Dit boek moet toch absoluut uitgegeven gaan worden, deze boodschappen en deze informatie moeten verspreid worden!

Ik kon het manuscript niet meer weg leggen moest het in 1x uitlezen.....

Het heeft me tot nadenken gezet, ik heb helemaal niets met deze materie maar nu....

Het heeft me enorm geholpen, ik heb een keus gemaakt voor mezelf....

Ik moest zo verschrikkelijk huilen, zo mooi is het verhaal over de dood is geen einde.....

Willem Mulder

Ik heb het boek gelezen en ben zeer onder de indruk. Niet omdat ik gelovig ben of in engelen geloof. Het is echter zo duidelijk omschreven en het geloof van Joke is zo overtuigend dat ik het graag wil, geloven, bedoel ik. Maar mijn rationale denken is zo sterk dat ik het niet kan, maar iets in mij...
Ik waardeer het boek omdat het mij uitlegt hoe mensen denken die wel geloven, en verdomd(sorry), het is wel overtuigend hoor!
Dus, voor iedereen die interesse heeft, eigenlijk ook voor iedereen die het niet begrijpt, is dit verplichte kost, absoluut aanbevolen.

Wat een ongelofelijk fantastisch boek!! Ben ergens op een kwart van het boek, maar jeetje wat een beleving . Niet te omschrijven in woorden! Emoties , inzichten , interesse , verlangen, vragen en zoveel meer maakt dit nu al in me los. Dit is echt een DIKKE VETTE AANRADER!! dat meen ik uit de grond van mijn hart!

Hallo Joke,
Ik heb je boek uit en een recensie geschreven op Bol.com, vijf sterren krijg je van mij.  Je hebt prima werk afgeleverd, zelfs mijn persoon die van nature behoorlijk sceptisch is bleef geboeid lezen. Je kwetsbare opstelling in het begin vond ik heel sterk, de verhalen van de personen in je sessies geven een duidelijke meerwaarde aan het boek.
Top gedaan, dit moet een bestseller worden in het genre, kan niet anders!

Recensie: *****
Prachtig en met liefde voor de materie omschreven. Het is geen kwestie van geloven maar meer te begrijpen. De openhartige en kwetsbare opstelling van de schrijfster maakt dit een zeer boeiend boek. De verhalen in het tweede deel beschrijven gebeurtenissen die het boek een duidelijke emotionele meerwaarde meegeven.

Aanbevolen, al is het alleen maar om het te begrijpen.


Engelen om je heen in Spiegelbeeld

 


En wat is er niet mooier als je tussen de grote der aarde staat.....


Schrijversfeest!

https://www.facebook.com/Engelenomjeheen/videos/1168356429848192/


Boek presentatie in beeld

https://youtu.be/QrODVp6epTQ


Hieronder kun je alle ontwikkelingen lezen van manuscript tot  boek....

Circa 15 jaar geleden werd er door mijn begeleiders aangegeven dat ik alles op moest schrijven, dit  kun later  je gebruiken voor een boek. Ik begreep echt niet waar ze het over hadden, een boek? Ik die zo dyslectisch en toen nog zo onzeker was  een boek schrijven? Nee, dat kon ik mij toen niet voorstellen en nu na al die jaren is het dus een feit; ik schrijf een boek. En zie zelfs wat zij voor ogen hebben met een boek. Duidelijkheid in deze materie geschreven door een vrouw die zo heerlijk aards is. Geen zweverig gedoe met lange jurken, glazen bollen om de toekomst te voorspellen. Juist een vrouw waarvan men niet zou denken dat ze zo verbonden is met de engelen en meer. Ik heb mij suf gepiekerd hoe te beginnen; vanaf mijn eerste herinneringen of verweef ik deze door de verhalen heen? Ik vraag aan een aantal mensen wat zij graag zouden lezen in mijn boek ? Hier zijn ze allen zeer stellig in: hoe jouw pad is gegaan, je ontwikkeling hoe het zo gekomen is dat je contact hebt met engelen, lichtmeesters overleden mensen en al je ervaringen en……..alles dus! Terwijl ik schrijf komen de herinneringen aan dat kleine meisje terug, Ze hoort haar namen roepen; later blijkt dat de engelen dit doen.......Nog even geduld. Het vervolg, engelen verhalen en nog veel meer kun je snel lezen in mijn boek.

          Ontwikkelingen van mijn boek

Na weken van keihard werken is het Manuscript een feit! Ik ben intens dankbaar voor de hulp bij de opmaak en het redigeren van de teksten door Jolanda Drost http://www.office-energy.nl, Lilly van den Berg . Thijs Eindhoven voor het drukken van het manuscript en de prachtige mappen!  Eindcontrole Sylvana Wallenburg. En Martin Eindhoven en Joke http://www.avalonic.org dank voor jullie hulp en  mooie feedback!  Dank !!! met jullie hulp is het een prachtig geheel geworden. Wat een klus is het geweest, teksten lezen corrigeren, veranderen, aanpassen, weer lezen, twijfel dit wel dat niet? Overleg met Jolanda en Lily. Mailtjes naar de personen in de verhalen met de vraag of de namen in de verhalen gebruikt mogen worden. Geweldig hoe iedereen aangaf de eigen namen te gebruiken, dank hiervoor! Een cv een begeleidende brief, welke uitgevers? Hoe willen ze het manuscript  en ontvangen? per mail en of per post? En dan krijg ik het bericht van Jolanda ik kan de manuscripten ophalen................

                                                     

Geweldig, super blij met het prachtige resultaat!!!!!!!!

Op naar het postkantoor.......wegen en postzegels erop.

En daar gaan ze......................

                                                        

Het voelt zo goed en werd er zelf emotioneel van toen ik buiten liep, de zon aan de heldere blauwe hemel, de vlinders  dwarrelen  om mij heen....

                                                        .

Ik voel me zo dankbaar en gezegend.............met alle hulp van de engelen en alle hulp op aarde...

                                                           

Ik heb het nu overgegeven en wacht op wat er komen gaat................

                                             

Het kan 3 tot 6 maanden duren voordat een uitgever, als er interesse is, reageert.....................................

Wordt vervolgd......

Nieuw!

Na het versturen van de manuscripten kreeg ik na  3 dagen een mail van een uitgever dat het manuscript ontvangen is en dat ik rekening moet houden met enige tijd voordat ik bericht ontvang. Heel blij met deze mail!  De volgende dag, na 4 dagen, ontvang ik een afwijzing, maar een hele mooie. Het is een zeer gevoelig geschreven werk, dat waarschijnlijk voor velen een ondersteunende gids kan zijn. omdat wij al diverse boeken over engelen hebben uitgegeven en er bovendien binenkort nog twee bij ons zullen verschijnen, zien wij geen mogelijkheid om u werk in ons fonds op te nemen.

De volgende dag stuur ik via de mail een aantal munuscripten en twee dagen later ontvang ik een mail van een uitgever dat ze het manuscript graag gaan lezen maar rekening moet houden met een aantal weken voordat er een reactie komt. Yes ook helemaal blij met dit bericht! Dus........wachten.......Helaas ook na lang wachten heeft deze uitgever veel tijd genomen,  waar ik overigens heel blij mee ben, maar toch besloten het niet in het fonds op te nemen. Het manuscript heeft iets eigens maar naar lang bestuderen heb ik er toch voor gekozen om het niet te doen. En zo komen we aan het eind van deze eerste ronde..... op naar ronde twee. Lijst met nieuwe uitgevers,  manuscripten gedrukt, begeleidende brief aangepast, het ligt allemaal weer klaar. Deze week nog  overleg met Jolanda voor de laatse details en dan gaan er weer 10 manuscripten weg....................het gaat goed komen!!!!!

Quotes:

Een 10 met een griffel! Dit boek moet toch absoluut uitgegeven gaan worden, deze boodschappen en deze informatie moeten verspreid worden!

Ik kon het manuscript niet meer weg leggen moest het in 1x uitlezen.....

Het heeft me tot nadenken gezet, ik heb helemaal niets met deze materie maar nu....

Het heeft me enorm geholpen, ik heb een keus gemaakt voor mezelf....

Ik moest zo verschrikkelijk huilen, zo mooi is het verhaal over de dood is geen einde.....Nieuw 23-4-2015!!!!

Ik wil jullie het grote nieuws vertellen....ik heb een contract aangeboden gekregen!

Het contract is ondertekend Dus het boek ´Engelen om je heen´ wordt uitgegeven!!!!!

De eerste aanbieding om te signeren in een New age winkel in Rotterdam is al binnen!

Ik houdt je natuurlijk op de hoogte van de verdere ontwikkelingen.
 

Enkele reacties op het bericht dat het boek wordt uitgegven:

Gefeliciteerd! Ben heel nieuwsgierig naar jou boek

Gefeliciteerd Joke met je boek. Als het te koop is dan lees ik het wel op je blog.

Geweldig Joke , gefeliciteerd.

Gefeliciteerd! Super tof dat het gelukt is!!

Lieve Joke, je bent een topper!!!! Ik koop het boek sowieso! X van ons allemaal.


Gefeliciteerd! ! ! Eindelijk. Hoeven we niet lang meer te wachten;-)

Zal een hoogtepunt voor jou berijken maar ook voor ons als wij hem zullen lezen proficiaat
Gefeliciteerd.

Als het te koop is,ga ik dat zeker doen.Ben erg benieuwd!!

Heel mooi Hoe dit zo voorbestemd is!

Wauw!!

Zou het mogelijk zijn, om het boek nu al te kopen.

Ik keek vandaag ‘toevallig’ op je site, en daar stond dan eindelijk het goede nieuws: een contract met een uitgever, fantastisch! Van harte gefeliciteerd!! Ik heb er altijd in geloofd en ik heb hulp van boven gevraagd opdat jouw boek er mocht komen! Ik ben heel benieuwd en ik kijk er al naar uit!

Nieuw!!!!!! 25/7/2015

De digitale proefdruk heb ik vorige week ontvangen en wat is dit fantastisch!!!!!!

De voor en achterkant de teksten en zelfs de prijs van het boek.......... de auteurs rechten en copyright het ISBN nummer, WOW, mijn hart gaat steeds sneller kloppen.
Ook komen er steeds meer vragen of het boek al te koop is of wanneer het uitgegeven wordt.... ik krijg hier vleugels van en geniet van dit alles.
Dan ga ik lezen en vraag Jolanda en Joke mee te kijken want mijn dyslectie laat het niet toe om er  taal en/of schrijf fouten uit te halen.
Ik scrol langs de hoofdstukken en zie het hoofdstuk over mijn eerste begeleidster,  het raakt me diep en wat voel ik me dankbaar! Jaren geleden heeft ze me hier op voorbereid en ik kon het niet geloven, hoopte het wel en zie......nog even volhouden...... Jolanda en Joke ( wat moet ik toch zonder jullie!) hebben hun uiterste beste gedaan om zo snel mogelijk alles door te lezen/nemen. De ontwerpers van de voorkant zijn bezig en de uitgever past de correcties aan. Hierna krijg ik het boek echt in handen en kan dan mijn laatste wijzigingen doorgeven als die er zijn natuurlijk. En dan.........is het zo ver!!!!!! Het is nog een kwestie van een paar weken....

 

Ik was zeer verrast toen ik de brievenbus opende en er een grote enveloppe in lag.
En kijk eens wat een prachtig cadeau er in zit...............dank je Jolanda ben er heel, heel blij mee!

De cover van mijn boek is ook klaar en wat wordt het mooi! Ik kan niet wachten om mijn boek aan jullie te presenteren!!!!

Augustus is fantastisch begonnen! mijn boek ligt in de brievenbus....


Drie jaar later.............

Ben ik zelf uitgever van Engelen om je heen

https://www.boekenbestellen.nl/boek/engelen-om-je-heen/9789082856606

Isbn nr 9789082856606


Surrounded by Angels verkrijgbaar bij Amazon!

Op 05 mei 2018 komt mijn paperback en e-book uit in het engels op Amazone!
Surrounded by angels- Joanne Slagmolen

https://www.amazon.com/Surrounded-Angels-Joanne-Slagmolen/dp/1980824126/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1537181741&sr=8-2&keywords=surrounded+by+angels


Alison Jungerius ben je zo dankbaar voor het vertalen van Engelen om je heen / Surrounded by Angels!


14-9-2018

Het tweede boek gaat er bijna aankomen!!!!!!! nog een paar weken!!!!

29-09-2018

Proefdruk komt over een paar dagen binnen en als het allemaal in orde is dan laat ik je weten wanneer je Engelen en meer kan bestellen.......spannend!!!!


17-10-2018

Ze zijn binnen!!!!


18-10-2018

Vandaag is mijn tweede boek officieel en mag iedereen genieten van weer een prachtig boek!

Vanaf vandaag te bestellen op https://www.boekenbestellen.nl/boek/engelen-en-meer

Ik wens je heel veel leesplezier met Engelen en meer.....

Reacties

Dankjewel voor het mooie boek dat je geschreven hebt! ik heb het in een ruk uitgelezen en wow het is prachtig! De tranen liepen de hele tijd over mijn wangen, het is zo mooi om te lezen. Net als je eerste boek zal ik deze ook meerdere keren lezen om alles op zn tijd binnen te laten komen, maar dank dank voor dit mooie boek schrijven en uitgeven! 

Een mooi boek en leerzaam. Wat een verdriet heb je gehad en misschien soms nog wel. Veel respect voor je. Het verdriet om de familie herken ik natuurlijk ook.

Wat een heerlijk boek weer. Leerzaam, ontroerend en ook een mooi naslagwerk. Fijn weg te lezen. Geschreven door een engel op aarde !

Toen ik begon te lezen kon ik niet meer stoppen. Een boek dat mij zeker geraakt heeft. De emoties de ervaringen .. heel mooi te lezen en zo bijzonder. Ik had het boek uit en ben direct weer begonnen om het nog beter binnen te laten komen. Voor mij zeker een aanrader.

Het is een heel fijn en fantastisch boek om te lezen, voert je mee in het leven bij en met de engelen

Het tweede boek van Joke Slagmolen over haar eigen unieke ervaringen met engelen en lichtmeesters. Dit boek is haast nog mooier dan het eerste en geeft inzage in een voor velen nog onbekende wereld, zonder zweverig te worden. Haar prachtige schilderijen sieren de cover. Dit boek geeft je steun en je twijfelt nooit meer aan het bestaan van engelen!